75256449

by

Der skal sættes mere fart på EU-debatten, hvor vi nærmer os EU-formandsskabet. Gode sites at besøge er – som altid – Nyt Europa – og relaterede projekter iværksat af Nyt Europa og organisationens sekretariatsleder, Søren Winther Lundbye: dels Youth 2002, hvor 1000 unge fra hele Europa i sommer skal mødes og diskutere oplæg til en forfatning for EU eller Forfatningsinitiativet for folkenes egen græsrodsdebat – og forslag om forfatningen.

Endelig er der ved at blive stablet en vidensportal om globalisering på benene – Globaliseringsportalen, hvor der skal skabes et europæisk netværk – uafhængigt af partipolitik, men – som der står – dybt forpligtet på politik.

Lad mig endelig slå et slag for den gratis browser Opera, den er hurtig, norsk og overskuelig. Jeg er ellers emigreret til Linux, men jeg skal lige have tjekket Blogger ud i forhold til Netscapes open source browser Mozilla.

Men det kan der skrives bøger om – så det vil jeg gøre senere.

Og så reklame for et anti-krigs-site 9-11peace.org, der tager afstand fra den amerikanske regerings unuancerede syn på løsningsmodeller i forhold til bekæmpelse af terrorisme. Der kan abonneres på et nyhedsbrev.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: