77226752

by

Selv har jeg lige været moderator på en konference om “eCollaboration and inter-industry alliances within B2B portals” den 29. maj på Hotel Hilton – arrangeret af FDIH. Det var i en paneldebat mellem Søren Ohms Povlsen, adm. dir. i IBX og Charlotte Kamp, salgsdirektør, Gatetrade.net.

Det var meget interessant især fordi det foregik på engelsk og med vidende deltagere. Deltagerne (ca. 40) var direktører og IT-folk fra danske virksomheder. Debatten tog godt fat på, hvad problemerne er ved e-markedspladser, og især professor Peter Cooke fra Nottingham var god.

Næste store oplevelse bliver interview med netguruen Howard Rheingold, der især er kendt som skaberen af Hotwired og sine artikler og tanker om virtuelle samfund. Jeg har tidligere skrevet en artikel om ham. Skal tale med ham på mandag den 3. juni efter et møde i et softwarehus Mondo.

Dagen efter er han hovedtaler på Reboot5 på Basecamp. Jeg glæder mig til det – især fordi Reboot-folkene prøver et nyt koncept med små gruppediskussioner (open spaces) frem for taler på taler på taler. Alle skal dele information og logge det ind i en stor videnbase, der kan bruges bagefter. En rigtig digital god ide.

OpenSpaces er brugt siden 80’erne, opfundet af en fyr Harrison Owen og i Danmark repræsenteret ved OpenSpace.dk

Nårh – det var alt – stilheden i posteringer her på siden skyldtes travlhed med livet – både det digitale og det analoge.

Idemanden bag Reboot er i øvrigt Thomas Madsen Mygdal, en spændende entreprenør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: